top of page
Massage

Bevordert de doorstroming van de energie (Chi) en werkt algemeen ontgiftend. Brengt geest en lichaam in evenwicht. Zachte effleurages, rotaties en wiegelende bewegingen, werken positief in op de energiebanen.

 

Massage heeft een zelfhelende werking en stimuleert de bloedsomloop. We streven naar bewust goed ademhalen, loslaten en aarding voelen. Puur genieten van een eeuwenoude traditie...

Hot Stone Massage

 

Met de voorverwarmde lavastenen wordt gemasseerd en op de energiepunten van het lichaam geplaatst, gecombineerd met de opleg van stenen (half-edelstenen) op de Chakrapunten.

 

Het heeft zijn oorsprong in Hawaii. De inzichten berusten op oeroude ervaringen en zijn ook terug te vinden bij de natuurgeneeswijzen van vele volkeren.

 

Basaltstenen bevatten calcium, magnesium, silicium en ijzer. De warmte van de stenen ontspant en reduceert stress.

Energetische Massage

 

Het is een combinatie van traditionele massagetechnieken en 'Shiatsu'. Vanuit de traditie vertaald, betekent Shiatsu: 'Druk met de vinger/duim.' Shiatsu is het maken van evenwicht.

 

Men roept verscheidene reacties op in de lichaamsfuncties wanneer men druk uitoefent op de energiepunten van het lichaam. Er worden een ganse reeks van manipulatietechnieken - zoals kloppen, strekken en wiegen - gebruikt. 

 

Na de behandeling voelt men zich lichter, evenwichtiger en geniet men van een algemeen goed gevoel.

bottom of page