top of page

Het gelaat alleen telt gemiddeld 43 spieren.

 

Verzorging en massage van het gelaat, is een ware weldoende beleving.

Pure Care (60')  

Zuiverend, brengt evenwicht, verfrissend

Diep reinigende verzorging die eveneens in balans brengt met de focus op  onzuiverheden. Geeft een verkwikkend en verfrissend gevoel. De huid straalt gezond en natuurlijk mooi. 

 

Arctic Berry (90')
Mineraliserende en ontspannende behandeling

Full option care, inspirerend en heerlijk relaxerend. Dé verzorging ‘op maat’. Keuze uit 3 verschillende bessen met hun specifieke eigenschap (blauwe bosbes, bergframboos, rode bosbes). Dankzij de 24 uren zomerzon aan de Poolcirkel bevatten deze locale bessen een maximum aan vitamines en mineralen. Manuele gezichts- en nekmassage.

Aloe Vera Care (90')
Oplichtend, oxygenerend en ontgiftend

Een celvernieuwende verzorging dankzij een massage met het aloë vera blad. Ideaal voor de gevoelige huid. Stimuleert en verfijnt de structuur van de epidermis. Manuele gezichts- en nekmassage.

 

Elixir Royal  (90')
Rijkelijk voedend

Ideaal voor de rijpere huid. Diepe rimpels krijgen dankzij de kracht van voedzame en actieve werkstoffen meer volume. De intensieve modelage van de gelaatsspieren met de koudgeperste oliën geeft een voldaan gevoel. Beschermt tegen vrije radicalen. Manuele gezichts- en nekmassage.

 

Coccoon Zone (90')
Gladstrijkende verzorging met warmtetherapie

Een uniek zen moment. Pure verwennerij voor huid en zintuigen. Een gelaatsverzorgingen waarbij u kiest uit volgende meerwaarde: Agilance Golden Spoons, Lava HotStone of Chakra Stone.

bottom of page